Alapanyagok

A paleo alapját képező élelmiszerek tulajdonképpen nem újdonságok: ezek ugyanis a zöldségek, a jó minőségű zsírok, húsok, halak, a tojás, a gyümölcsök és magvak. A leggyakrabban felmerülő kérdések általában a gabona, a tejtermékek és a finomított szénhidrátok kiváltásával kapcsolatosak. Az alábbi menüpontokban ezeknek az élelmiszereknek a paleo verzióit tekintem át, kiegészítve a zsírok, olajok megfelelő használatával.

Print Friendly, PDF & Email

2 hozzászólás “Alapanyagok” bejegyzéshez

  1. Segítséget szeretnék kérni, egyáltalán hogyan fogjunk hozzá, hogyan kell áttérni a paleo táplálkozásra. Férjem baypass műtött, cukorbeteg. Szeretném tudni, reggelire miket lehet fogyasztani, főételeket, levesek készítését! Nagyon fontos, hogy válltoztassunk az étkezésünkön, mert sajnos a betegségeink csak szaporodnak. Segítséget megköszönve: Szűcsné Németi Dorottya

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .