Egyszerűen bonyolult

Észrevetted már, hogy néha a legegyszerűbb dolgok mennek a legnehezebben?

Első példa: meditáció. Ne gondolj semmire, mi? Na persze. Jól hangzik, de aki próbálta már, az tudja, hogy komoly gyakorlás szükségeltetik az elsajátításához.

A másik kedvenc példám erre az „egyszerűbb gyermekkor„. Nagyon divatos manapság a gyereknevelés témában, és nekem kifejezetten szimpatikus is. Na de ne vegyek játékot annak a szegény gyereknek?!?

A harmadik, és megérkeztünk a témánkhoz, az a váltás egy egyszerűbb, egészségesebb életmódra vagy táplálkozásra. Naná. Amikor a boltok polcai tele vannak felturbózott, függőséget okozó élelmiszerekkel. Ki tud ellenállni?

A fenti három példában egy közös vonás van: Te magad vagy a gát. Mert

  • igenis lehet nem gondolni semmire, csak túl sok mindent szeretnél most azonnal megoldani.
  • igenis lehet boldog gyermekkora valakinek minimális játékszerrel és sok-sok törődéssel, csak sajnos már el sem tudjuk képzelni, hogy hogyan…
  • igenis létezik olyan, hogy egyszerűbb életmód vagy táplálkozás, még akkor is, ha speciálisnak tűnik. Minden nézőpont kérdése.

Az első két példámra a megoldást még én is csak most tanulom. Valójában a harmadikat is, mert ugye mindig holtáig tanul az ember, ugyanakkor tudom, hogy abban sokaknak tudok segíteni. Segíteni viszont csak annak lehet, aki maga is hajlandó tenni a változásért.

Talán neked nincs szükséged segítségre a változáshoz, az egyszerűsítéshez semmire, meg tudod oldani magadtól is. Őszintén drukkolok, hogy sikerüljön! 🙂

Amennyiben mégis szeretnél legalább egy mankót magadnak, akkor a természetesség és az egyszerűség szellemében írt receptkönyvem a segítségedre lehet, jó szívvel ajánlom. Nem csak a receptek egyszerűségére, de a hozzávalók könnyen beszerezhetőségére is törekedtem. Azt hiszem, a legbonyolultabb hozzávaló a könyvben ebből a szempontból a kókusztejszín. 🙂

Az előrendelési ajánlatom keretében december 14-ig tudod igénybe venni az akár 2490 Ft-os kedvezményt.
Itt tudod kedvezményesen megrendelni a könyvemet.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .